luni, 13 septembrie 2010

Review:Solutie micelara fiziologica La Roche-Posay

Hey, buna fetelor! Stiu ca nu sunt o buna bloggeritza dar ma straduiesc:D. Astazi m-am gandit sa va vorbesc despre un produs pe care l-am achizitionat de putin timp, dar de care sunt f incantata: Solution micellaire physiologique(Solutie micelara fiziologica) de la La Roche-Posay(o puteti gasi in farmacii). Este destinata pielii sensibile pentru o demachiere delicata a ochilor, buzelor si fetei. Ceea ce ma incanta cel mai mult este faptul ca este pe baza de apa termala.



Ce spun ei :
Formula fiziologica: putere mare de demachiere cu ph fiziologic. Agenti de curatare selectionati pentru o toleranta optima. Fara sapun, fara alcool, fara coloranti. Nu necesita clatire.
Parerea mea:
Chiar face ceea ce promite si anume demachiaza bine, are un miros subtil care imi place mult, imi lasa pielea neteda ca de bebe:D . Se aplica usor, are o consistenta light. Singurul lucru care nu`mi place este acela ca imi simt putin uscata pielea de sub ochi. Are o cantitate de 200 ml ca majoritatea demachiantelor. Imi place ca prin folosirea acestui produs nu mai este necesara folosirea lotiunii tonice. Este un produs care satisface toate nevoiele tenului meu care este: usor gras pe nas, zona T si putin uscat pe frunte iar pe restul fetei am senzatia de piele care "tzine", detin cosuri temporar in anumite perioade.
Din informatiile care le-am dobandit, aceste solutii micelare dupa cum spune si denumirea contin micelii(sau micele), niste molecule sferice. Acestea au rolul de a capta sau ingloba impuritatile, sebumul si machiajul, curatand in profunzime epiderma, lasand pielea curata fara sa o usuce. Sunt anumite informatii chimice legate de aceste micelii dar nu are rost sa intram in amanunte, cert este faptul ca acesta solutie contine putine ingrediente, apa termala si nu are parabeni. Este indicata pentru tenul sensibil, dar eu mai degraba as spune ca poate fi folosit de toate tipurile de ten, dar cu aplicari corecte.
Sper ca am fost de folos, nu vreau sa va conving sa cumparati dar eu chiar sunt multumita de acest produs.:)
Pentru sugestii, pareri, critici etc. ma puteti contacta si pe mail s3dative_ella@yahoo.com 
V-am pupat!:*

3 comentarii:

  1. buna Xella :*
    eu am incercat lotiunea micelara de la Ivatherm si de la Vichy, si sunt la fel de multumita de ambele. E noua generatie de demachiant/lotiune tonica/solutie pt curatat fata fara clatire....o inventie buna,zic eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am avut`o si eu! A fost promotie la Sensiblu 1+1 gratis. Zilele trecute am vazut`o la Centrofarm. De cand am terminat`o, am cumparat lotiunea micelara de la Vichy, 400 ml la 35 de lei. E buna si imi place. Doar lotiuni micelare voi mai folosi de acum incolo. Si cand sunt plecata - servetelele demachiante PomPom.

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur ca nu sunt singura incantata de acest tip de produse:P

    RăspundețiȘtergere