duminică, 19 septembrie 2010

Review: Revlon Colorstay Overtime Sheer

Heey!Astazi vroiam sa va vorbesc despre un produs preferat si anume rujul semipermenent de la Revlon. Este vorba despre Revlon Colorstay Overtime Sheer, nuanta Sheer Petal 810. Are o culoare divina, este un roz vibrant dar dragut. 
Ce spun producatorii: 
Un ruj şi luciu de buze care ţine o zi întreagă! 
Rujul Revlon ColorStay Overtime Sheer acoperă buzele cu o culoare strălucitoare ce durează până la 12 ore fără a fi nevoie de retuşuri. 
Un capăt catifelează folosind formula lichidă ColorStay împreună cu SoftFlex pentru o culoare clară, confortabilă, rezistentă la transfer care are aspect compact şi nu se întinde (nu curge).
Ce spun eu: 
Are 2 capete : unul contine un ruj pastos si celalalt un gloss cu irizatii discrete. Mai intai se aplica rujul, care are o consistenta cremoasa care pur si simplu se lipeste de buze ca o pelicula. Trebuie sa se usuce rujul ca sa aplicam apoi gloss-ul. Dupa ce aplicam rujul, ni se lipesc foarte tare buzele daca le suprapunem, tocmai in asta consta rujul semipermanent, adera foarte bine de buze si are o rezistenta indelungata. Dupa ce se usuca rujul, ca sa il protejam sa nu se crape acea pelicula aplicam gloss-ul. 
Asa arata pe mana

Va prezint buzele mele de-a lungul procesului de aplicare:
Bare lips

Lips with lipstick

Lipstick & gloss


Puteti sa mancati, sa beti, sa va sarutati:D etc. iar buzele vor ramane intacte. Ca sa protejam rujul, putem aplica din cand in cand o mica cantitate de gloss. 
Cam atat pentru astazi, daca aveti sugetii, pareri, critici ma puteti contacta si pe mail s3dative_ella@yahoo.com .
Pupici!

8 comentarii:

  1. Si nu apar "cratere" pe buze?! Cat costa?

    RăspundețiȘtergere
  2. "cratere" apar doar daca lasi rujul sa se usuce prea tare si nu`l dai cu gloss ca sa`l protejeze...am dat in jur de 40 lei cu tot cu taxe

    RăspundețiȘtergere
  3. arata bine pe buze, dar pretul i-mi pare putin cam piperat :D

    RăspundețiȘtergere
  4. nu lam inceract pana acuma. deobiciei imi plac produsele lor except their mascaras. parca sunt jumatate goale de cand le cumperi. intro luna deja e tubul e gol.
    i dont get the same thing with other brands.
    xoxo
    mina

    RăspundețiȘtergere
  5. hmmmm eu am de la Max Factor si e groaznic!!! Dar poate ca astept eu prea mult sa se usuce... Ii mai fac o proba later.
    Sa inteleg ca atsa Overtime Sheer nu e si la Romania?:D

    Unika,nu mi se pare un pret piperat, un ruj normal costa de la 20+ lei.. si 40 lei cu taxe e chiar chilipir :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata bine :)
    http://www.iuliabadita.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. ador produsele revlon! desi sunt "drugstore" au o calitate foarte buna (chiar daca pretul nu e la fel ca si maybelline sa zicem) sa-l stapanesti sanatoasa

    RăspundețiȘtergere