miercuri, 1 septembrie 2010

LOTD: Hot sunset



Hello! O noua zi pentru noul meu blog:P. M-am gandit sa incep postarile cu un machiaj care poate fi purtat atat ziua(de persoane mai indraznete), cat si seara. Imi place foarte mult sa combin culorile in armonia naturii, tocmai de aceea am adaptat in functie de un peisaj. I love the nature! Este un look care da profunzime privirii, fiind potrivit tuturor nuantelor de iris. 
  De aici am pornit

Interpretarea mea





Produse folosite pentru ochi 
- am pregatit ochii cu fdt, pudra si baza de pleoape de la Artdeco
- eye shadow 1,2,3,5,6 si 7 din schema de mai jos sunt din paleta 120
- eye shadow 4 din trusa Shopping in Milano de la Sephora
- lip pencil maniac liner de la Sephora, nuanta 08fuchsia paranoia(pleoapa inferioara)
- eye pencil alb Sephora,nr 222(interiorul pleoapei inferioare)
- rimel Colossal Volum Expess de la Maybelline

Produse folosite pentru buze
- lipstick Lip Attitude, nuanta Chic CO2 de la Sephora
- lipstick Watershine, nuanta jucy bubblegum 140 de la Maybelline

Produse folosite pentru fata
- baza iluminatoare Sephora
- concelear Perfect Stay de la Astor, nuanta 001
- fdt de la FM, nuanta ivory
- crema iluminatoare Elf , nuanta Permission(pe pometi)
- blush Elf, nuanta Shy
- pudra Sephora(Sculpting Disk)









Ma simt nevoita sa povestesc pe scurt si km am procedat in aranjarea culorilor pe pleoapa:D. Dupa ce mi`am pregatit ochii cu fdt, pudra si baza pt pleoape, mi`am conturat subtil sprancenele cu fard maro apropiat de nuanta mea de par, dupa care am aplicat fardul iluminator alb sub spranceana. In coltul interior am aplicat nuanta 1 de orange pal, dupa care am aplicat in degrade nuantele de mov 2,3 si 4 pe care le-am belduit. Arcada am iluminat-o puternic cu fardul auriu nr.5 pe care l-am amestecat cu nr.4. Pe pleoapa inferioara am aplicat creionul de buze maniac liner dupa. Dupa acestea am mers in exterior pana la jumate cu nr. 4, pe mijloc am aplicat nuanta de portocaliu nr.7 , si in continuare nr. 1 si le-am amestecat. Nu ma pricep f bne sa explic dar sper ca m-am facut inteleasa:D . Dupa ce am terminat cu machiajul ochilor am aplicat baza iluminatoare, am facut corecturile de rigoare, am aplicat fondul de ten, crema iluminatoare pe pometi peste care am folosit blush-ul. Pentru un aspect finisat am aplicat pudra si gata! 
Voila!
  


Hope u like it!
Imi cer scuze ca pozele de aproape la ochi nu se vad prea bne, data viitoare o sa fac pozele cu alt aparat:D. 
Anyway, urmatoarea postare va voi vorbi despre pasii care trebuie sa-i parcurgeti pentru un ten perfect pentru machiaj, pasi care va vor ajuta sa obtineti o calitate mai buna a machiajului si o durata indelungata. De asemenea, voi incerca sa va dau sfaturi despre ingrijirea zilnica a fetei. 

Pentru pareri, critici, sfaturi si alte cereri ma puteti contacta pe mail-ul meu s3dative_ella@yahoo.com . Sper ca am inceput cu dreptul!Pup:*









8 comentarii: