sâmbătă, 11 septembrie 2010

Look: Pink fantasy

Hello ladies!M-am trezit si eu abia akm sa mai postez ceva:D.Dat fiind faptul ca urasc toamna si vremea asta posomorata pot spune doar: i miss summer:(. Chiar azi mi-am amintit de o zi super pe care am petrecut-o alaturi de prietenele mele in parc. Era ziua unei bune prietene si am vrut sa-i fac un alt mik cadou  pe langa cel propriu zis si anume: un machiaj:P.  Este o fata frumoasa cu niste ochi mari albastri(ce poti sa-ti doresti mai mult?), a fost o adevarata placere sa o machiez. Din pacate nu voi prezenta si produsele folosite pentru ca machiajul e realizat prin iunie.



Asa arata de aproape

 Am folosit alb sidefat, 2 nuante de roz, negru, rosu si turcoaz ca sa-i pun ochii in valoare, buzele le-am lasat mai light ,un roz pal,iar pometii i-am evidentiat subtil cu un blush trandafiriu. I-am aplicat si cateva gene individuale smocuri.
Si acum imi amintesc cat ne-am amuzat la asa zisa "sedinta foto" din parc, chiar a fost fun si era asa dragutz afara,era caldut si batea usor vantul.
E amuzanta si cute cum radea:))


Si in final poze cu "summer trio" macar sa nu fi vorbit degeaba ca am facut si eu poze in parc, dar ea era sarbatorita:D

Imi pare rau pentru privire, dar ma batea soarele in ochi:)), nu-i nimic l-am batut si eu mai tarziu>:)

Cam atat pentru astazi, a fost ceva mai light dar sper sa va placa. Daca aveti sugestii, critici, pareri etc ma puteti contacta si pe mail s3dative_ella@yahoo.com . 
Buh`bye!

6 comentarii: