duminică, 26 septembrie 2010

Am castigat primul meu giveaway!

Yeeey!Am participat pentru prima oara la un giveaway, organizat pe blog-ul Dianei. Astazi mi-am facut timp sa deschid calculatorul si am intrat pe blog-urile care afisau noutati. Cand am intrat pe al Dianei nu mi-a venit sa cred ca eram una din castigaoare:D. Niciodata nu am castigat nimic si nu sunt norocoasa din fire:)) . Ii multumesc Dianei pentru faptul ca mi-a oferit oportunitatea de a incerca produse Soap Mill si mi-a facut placere sa particip la giveaway-ul ei. La multi anishori pentru blogul ei care a facut 1 an!
Am castigat un sapun si inca un premiu surpriza oferite de Soap Mill. Abia astept sa le incerc si sa va impartasesc parerea mea despre aceste  produse. Voi face un reviw despre ele, ma bucur ca mi s-a oferit sansa sa incerc ceva nou. Sunt foarte entuziasmata!
Imi cer scuze pentru faptul ca nu reusesc sa scriu ceva nou, dar pur si simplu nu ma descurc cu timpul. Trebuie sa ma organizez mai bine si sa-mi planific postarile. Nu vreau sa va dezamagesc!
Pana data viitoare.....va pupa Xella...muah:*

3 comentarii:

  1. Draga mea,
    Pentru ca se pare ca nu reusesc sa dau de tine pe mail, m-am gandit sa-ti las aici un comentariu. Produsele tale sunt la mine de vineri si as vrea sa facem cumva sa ti le dau. Asa cum ti-am scris si pe mail, daca imi trimiti un nr de tel te sun si stabilim.
    Altfel, eu o sa le pun la posta vineri, pe adresa pe care mi-ai lasat-o.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere