joi, 9 decembrie 2010

Shopping therapy: Produse de pe e-cosmetic

Buna feteloor! Daca tot am prins putin timp liber am profitat ca sa mai postez cate ceva. Acum putin timp mi-am comandat de pe e-cosmetic 2 fonduri de ten Revlon Colorstay si mult asteptatul primer de la Urban Decay:X, pe care nu-l gaseam nicaieri in Constanta.
Am fost foarte incantata ca am primit comanda intr-un timp scurt, ceea ce denota seriozitatea site-ului. Pe deasupra am primit si mici cadouri, care m-au incantat pentru ca nu ma asteptam. Cand am deschis cutia: Surprizaa! Am primit niste monstre si un set pentru baie.
Si acum sa va arat micile mele achizitii:

Mi-am dorit foarte mult un primer de la Urban Decay, pentru ca am auzit o gramada de lucruri bune despre el. Din nefericire nu am gasit sa cumpar din niciun magazin din Constanta, si cum l-am vazut pe e-cosmetic am zis ca trebuie sa fie al meu:X. L-am testat si m-am indragostit de el.

Am achizitionat si 2 fonduri de ten Revlon Colorstay unul pentru ten uscat si celalalt pentru ten gras, ambele nuanta Sand beige. Imi place foarte mult, acopera bine, lasa pielea neteda si nu o incarca deloc, dar tot mai bun este fondul de ten de la FM la capitolul acoperire:D.
Cadourile au fost o adevarata surpriza pentru ca de obicei nu ti se trimite nimic in plus cand comanzi de pe internet. Foarte dragut din partea lor, am apreciat gestul.:P
Cam atat pentru astazi, in scurt timp vreau sa vin si cu ceva nou in privinta machiajului, si o comparatie intre fondurile de ten care sunt in top 3 pentru mine.
Kiss kiss!:*

12 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere Xella!

    Si eu folosesc atat Urban Decay Primer Potion cat si Revlon Colorstay :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le folosești sănătoasă. Ce înseamnă FM?

    PS : e mostre, nu monstre..

    RăspundețiȘtergere
  3. UDPP se gaseste la Sephora (tomis mall) si Sephora (din Carefour)...eu acolo le-am vazut.Tot de acolo mi-am luat si TFSI. Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar as vrea sa faci comparatia intre fondurile de ten. Care este cel de la FM? N-am auzit de el. Sau e o prescurtare?
    Sa le folosesti cu placere, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. msik fetelor:*
    iguanitza: ms de corectare, se mai intampla sa gresim:D, FM este o firma de cosmetice poloneza, care s-a lansat de curand in Romania
    gindea: cand am cautat in tomis si in carrefour nu aveau, poate au adus intre timp
    anda: o sa o fac de indata ce ma mai eliberez..o sa prezint fondul de ten de la FM in curand..puteti gasi mai multe detalii pe www.fmgroupcosmetics.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam ca exista UDPP la noi... :P
    Foarte bune produsele, sa le folosesti sanatoasa! ^.^

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere!! Si te asteptam cu noi postari. God job girl!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere