joi, 7 octombrie 2010

Look: Mistery

Buna fetelor! Abia acum apuc sa scriu dupa o saptamana jumate, imi pare rau dar a trebuit sa ma duk la Bucuresti sa ma operez:(. A trebuit sa scap de chalazionul de la ochiul stang, avand in vedere ca m-am mai operat o data in Constanta, dar a recidivat. Chalazionul este o inflamatie sub pleoapa in care se acumuleaza puroi, si se vede ca o galma pe pleoapa superioara. Era un aspect total inestetic, dar sa nu va ganditi ca mi-a aparut de la machiaj, in nici un caz. Se zice ca este un "viciu de refractie", adica probabil voi fi nevoita sa port ochelari cand citesc sau stau la calculator. NU va doresc asa ceva!
In fine, sa trecem peste povestioara asta...trebuie sa recuperez timpul pierdut. Pentru astazi v-am pregatit un look pe care i l-am realizat cumnatei mele pentru o nunta. Trec peste faptul ca i l-am facut cu o zi dupa ce m-am operat si imi foloseam mai mult un singur ochi:)). Cam asa arata: 







Am mers pe combinatii de roz somon,roz piersica, negru si nuante de mov, si i se portrivesc de minune avand in vedere culoarea ochilor. Este un machiaj destul de light pentru seara, am mers si pe gusturile ei, nu ii plac machiajele prea stridente. Nu are gene false:D sunt genele ei, o invidiez din punctul asta de vedere.
Produse folosite pentru ochi: 
- fdt, pudra si baza Artdeco
- nuantele 1,2,3,4,5,8 din paleta 120
- nuantele 6, 7 din paleta Colorful pro(brown eyes) de la Sephora
- creion Trendy - 07 Fuchsia
- rimel The Colossal Volum Express de la Maybelline

Produse folosite pentru fata:
- baza iluminatoare Sephora
- corector Nyx - Porcelaine
- fond de ten FM(ivory) si L`oreal Studio Secrets(gold sand)
- blush din Sculpting Disk Sephora + blush E.l.f. (Glow)

Produse folosite pentru buze:
- Lip Attitude Chic de la Sephora - CO2
- Lipstick Avon - Metallic nude












The final look:

Asta ar fi cel mai nou machiaj realizat de mine, si de acum incolo cand voi posta look-uri vor fi realizate pe alte persoane, intrucat o perioada de timp fac tratament la ochi si nu am voie sa aplic nimic. :(
Sper ca va place look-ul prezentat, promit ca de azi imi reiau serios activitatea pe blog:D, chiar daca a inceput facultatea(alt stres). 
Daca aveti ceva sa-mi comnicati, ma puteti contacta si pe mail : s3dative_ella@yahoo.com .
Kiss kisss!

9 comentarii:

  1. imi place mult combinatia! :D bafta cu facultatea! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. insanatosire grabnica , iar look-ul etse foarte fain...daca ai putea sa faci niste poze mai clare si mai multe, din mai multe unghiuri ar fi foarte bine...xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place foarte mult machiajul, culorile sunt foarte frumose si de altfel si cumnata :) Take care!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place look-ul iar ea arata super, great job! :P


    Hope u get better soon :*

    RăspundețiȘtergere