luni, 11 octombrie 2010

Review: Nyx cosmetics

Buna fetelor!M-am gandit sa ma delectez cu o postare, dupa o zi obositoare la facultate. A avut o zi plina: de la 8 dimineata pana la 8 seara:(. Incerc sa ma relaxez acum si sa ma odihnesc. In sfarsit am reusit sa-mi achizitionez si eu cateva produse de la Nyx si anume: 4 rujuri, un corector, un creion Jumbo(faimosul Milk), si 2 palete de farduri.

Voi incerca sa va spun parerea mea despre fiecare produs in parte:
Voi incepe cu Corectorul(Nyx concealer in a jar) nuanta Porcelene, cea mai deschisa din paleta lor de culori disponibile. Are o consitenta cremoasa, se intinde bine, are o putere de acoperire medie si are un miros foarte placut. Ceea ce nu imi place este faptul ca eu avand unghiile lungi, imi este incomod sa folosesc degetele pentru a lua produs din acel borcanel, de aceea folosesc o pensula de concealer.


Creionul Jumbo, nuanta Milk este un produs revolutionar pentru mine intrucat folosindu-l dupa ce aplic baza, culorile sunt mult mai intense si adera mai bine de piele. Are o consistenta cremoasa ce se intinde bine cu degetele, fara sa se stranga in pliurile pleoapei. 




Rujurile Round Lipstick sunt absolut minunate. Mi-am achizitionat nuantele Fig, Georgia, Orange soda si Indian pink. Sunt niste culori superbe, care ma avantajeaza si au o consistenta hidratanta, invaluie buzele si le protejeaza de frigul de afara. Ceea ce nu imi place este faptul ca nu rezista si trebuie reaplicat.
Cele 2 truse de farduri sunt : 5Color Shadow - The Caribbean Collection care din pacate mi-a venit cu o culoare sparta:(  si trusa Color combinations for your eyes only - Mysterious Brown Eyes, cu 10 culori.  Sunt destul de pigmentate si au niste culori frumoase. Sunt incantata de ele, doar ca m-a dezamagit transportul postei romane si m-am intristat putin cand am vazut acel verde frumos e spart, am incercat sa il repar cu spirt dar nu prea am reusit.
The Caribbean Collection

Mysterious Brown Eyes





Cam atat pentru astazi, v-am impartasit parerile mele despre produsele Nyx. Zilele viitoare am pregatit niste look-uri, care sper sa va placa. Va doresc o saptamana usoara si placuta!
Daca aveti sa-mi comunicati ceva personal ma puteti contacta si pe adresa de mail : s3dative_ella@yahoo.com . 
KisS KiSsss!

10 comentarii:

  1. Imi pare rau pentru verdele ala :( Era frumos intr-adevar dar il poti folosi si asa :D Sincer, am numai cuvinte de lauda pentru concealer, si eu il am, in nuanta Light, si il ador. Aam devenit prieteni de nedespartit de cand ne-am cunoscut :))) Love it! Sa le folosesti cu placere >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru a repara fardul verde trebuie sa il farami pe tot foarte bine si sa amesteci cu putin spirt sa fie moale asa ca o pasta,modelezi tot continutul in cutituta si presezi foarte bine cu ceva rotund(o moneda invelita cu un prosp sau batista).Dupa ce se usuca ar trebui sa fie aproape ca inainte.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti cu placere :P

    btw, great nails ♥

    p.s. hth : http://special-koko.blogspot.com/2010/02/tip-of-day-restaurarea-fardurilor.html

    RăspundețiȘtergere
  4. i have some eyeshadowns from them in very punchy colours and i love it. they are very pigmented i find.
    xoxo
    mina

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc fetelor...msik si pt sfaturi, o sa incerc din nou sa repar acel fard:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa Xella , fa-ne geloase :)). Sa le folosesti cu placere! Cat despre verdele ala nu dispera, incearca sa faci o pasta mai moale cand aplici spirtul si sa presezi apoi cu o moneda. O sa vezi ca-l recuperezi. Am patit-o eu cu un fard rosu superb, de care nu m-am indurat. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe viitor nu ai vrea sa faci un look folosind Paleta For your eyes only-Mysterious Brown Eyes?
    Ar fi foarte fain.Eu o am pe cea "Sexy blue Eyes" sau ceva de genul si imi place ft mult.
    Sa le folosesti cu placere :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Prima data mi-au atras atentia unghiile tale, care sunt superbe, ah.. vreau si eu asa:D

    Sa folosesti cu placere toate produsele!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Intr-adevar, tare aiurea sunt ambalate coletele de la Nyx. Am avut si eu emotii cand am primit de la ei produse pentru ca le auzeam zdranganind in cutie. Cutia era mult prea mare si nu avea cine stie ce material pentru amortizarea socurilor.
    Este asadar si vina celor care ambaleaza.
    Faine rusjurile, eu sunt foarte incantata de rujurile lor - sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere