marți, 2 noiembrie 2010

Soap Mill cosmetics - from my first giveaway

Buna fetelor! In sfarsit o zi in care sa respir si sa ma delectez cu ceea ce imi place. Astazi va voi vorbi despre niste produse bio pe care le-am castigat la primul giveaway la care am participat, pe blogul Dianei. Pentru prima oara in viata mea m-am simtit norocoasa: )) . De obicei nu castig nimic niciodata. M-am simtit onorata sa castig aceste produse de la Soap Mill, o firma de care nu auzisem pana sa primesc micul cadou: un sapun solid si un ulei de masaj. Imi plac foarte mult produsele vegetale si ecologice, pe baza de plante, uleiuri esentiale naturale, extracte organice pure etc , care nu au fost testate pe animale.
Pure natural soap – Twilight breeze – Bar Fruit

Ce spun ei:
  • este perfect pentru persoanele cu tenul gras si acneic
  • este ideal pentru femeile insarcinate sau care au nascut de curand
  • hidrateaza pielea si are efecte anti-imbatranire
  • reda elasticitatea si supletea pielii
  • amelioreaza boli de piele precum psoriazis, eczeme, iritatii
  • este antibacterian, antiseptic si cicatrizant
  • se poate folosi si ca sampon, fiind un produs 2 in 1
  • elimina matreata si oxigeneaza radacina parului 
 
 Parerea mea:

Eu ma spal cu el dimineata, iar apoi ma dau cu o crema hidratanta. Ma pot declara multumita avand in vedere ca nu usuca fata si mi-au trecut o parte din micile cosuri pe care le aveam. Lasa fata foarte curata si catifelata. Ceea ce nu imi place este faptul ca nu are un miros placut, miroase a sapun de casa putin mai aromatizat. Ca ingrediente contine: infuzie de fragi,macese si fructe de padure. Nu l-am incercat si pe corp sau ca sampon. 

Swedish Massage Oil - Lavanda

Ce spun ei:
Ulei pentru un masaj suedez luxuriant, pe baza de jojoba, potrivit pentru piele sensibila si/sau uscata. O sursa de Omega 3 si Omega 6, acest ulei de masaj natural grabeste vindecarea anumitor infectii ale pielii, regenereaza tesuturile afectate de arsuri (inclusiv arsuri solare), lovituri, varice si calmeaza pielea sensibila. Decolmateaza porii si previne eliminarea apei, pastrand astfel pielea hidratata. Un extraordinar emolient, acest ulei de masaj imbunatateste elasticitatea pielii, lasand-o moale si catifelata.  Uleiuri esentiale de lavanda, rozmarin si tea tree, frunze levantica - util in cazul frisoanelor, racelilor, nasului infundat, problemelor respiratorii.

Parerea mea:
Vine intr-un ambalaj foarte practic cu pompita. Are o consistenta vascoasa. Nu l-am incercat pana acum avand in vedere ca este cu lavanda si are un miros foaaarte puternic, care din cate am inteles este bun pentru raceli, probleme respiratorii etc. Deci probabil il voi folosi daca o sa ma ia vreo raceala sau mi se infunda nasucul. Exista si in alte combinatii de uleiuri esentiale cum ar fi: portocala, bergamot si lamaie; lavanda, rozmarin si tea tree, frunze levantica; geranium si grapefruit; menta, pin si tea tree ; ylang-ylang si lamaie verde ; fenicul si ienupar. Fiecare dintre aceste combinatii are diferite efecte terapeutice. 
Probabil daca ar fi sa achizitionez alt ulei de masaj ar fi intr-o alta varianta de uleiuri esentiale, ceva mai dulce, mirosul de lavanda este foarte puternic.

Voi ce parere aveti despre produsele bio?Astept parerile voastre.:*
Daca aveti sa-mi comunicati ceva personal ma puteti contacta si pe mail: s3dative_ella@yahoo.com .
Kiss`ya all!:*

3 comentarii:

  1. Am folosit un sapun cu ulei de argan de la Plafar, am uitat firma si mi-a placut :D Dar era pentru ten uscat.

    puP!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. that soap is perfect for me because i definly have an oily skin and i break out so easily. i dont know if its hormonal or i just have super oily skin. i hate it
    xoxo
    mina

    RăspundețiȘtergere
  3. Incearca sa pui cateva picaturi de ulei in cada cand faci baie. Dar nu mult pentru ca aroma e puternica. :) Mie imi place foarte mult, imi da o senzatie de relaxare...ma simt ca la spa!
    Dar trebuie sa ai grija sa nu aluneci dupa aia...cada devine destul de slippery.:)
    Daca te hotarasti sa mai incerci sapunuri de la ei iti recomand cel cu trandafiri, cel cu cafea sau cel cu miere. Intradevar cele din gama bar fruit au un miros mai puternic de sapun de casa, am observat si eu. Dar eu incercat multe si iti garantez ca nu-s toate asa. :)

    RăspundețiȘtergere