luni, 8 noiembrie 2010

Look: Bridal make-up part I

Hello ladies! Dat fiind faptul ca astazi este sarbatoare , si timpul meu liber a fost mai acceptabil si mi-am propus sa impartasesc cu voi bucuria zilei de Sf. Arhangheli Mihail si Gavril si le urez pe aceasta cale "La Multi Ani !" tuturor celor care isi serbeaza numele.
Acum 2 saptamani am avut ocazia sa mai machiez inca o miresica. In acest scop mi-am dat foarte mult interesul sa iasa bine si ea sa fie multumita, ca doar e ziua cea mai fericita din viata ei, trebuia sa se simta ca o adevarata printesa. Din pacate nu voi posta si produsele folosite, iar pozele sunt facute de fotograful ei, sper ca este vizibil machiajul:D.
There she is:

Este tanara, frumoasa si cu un caracter minunat. Pentru machiaj am tinut cont de faptul ca a purtat o rochie alba imaculata iar buchetul era din trandafirasi mici si rozalii. Fiind singura pata de culoare am simtit nevoia sa merg pe aceleasi tonuri cu buchetul( roz, mov, negru etc).  De asemenea am aplicat glitter si gene false.
Poza mea preferata:
Sper ca va place ceea ce am realizat si sa va inspire, pentru ca nu este un machiaj dificil. Va doresc o seara cat mai placuta, si bucurati-va de vremea buna care se anunta si in urmatoarele zile!
Pups!:*

6 comentarii: