miercuri, 10 noiembrie 2010

Glamour de noiembrie

Hello girls! A fost o vreme superba astazi si am profitat de ea facand ceva mai multi pasi decat fac de obicei:)). Am trecut pe langa un chiosc de ziare si am zarit revista Glamour de luna aceasta.
Am luat-o imediat avand in vedere ca pe coperta nu era nimeni alta decat Leighton Meester alias Blair Waldorf din Gossip Girl:X. Imi place foarte mult aceasta actrita, atat pentru ceea ce face , cat si ca persoana publica, e o aparitie plina de stil. In revista este un interviu super despre ea.  La numai 9 lei am luat revista si am primit si cadoou(cui nu-i plac revistele cu cadouri?:D) cu un gloss, o oja si un blush. 
Arata bine produsele: Glossul este un roz pal si miroase dragutz, oja este foarte deschisa, ar merge sa fie folosita ca lac peste french, iar blush-ul nu este atat de inchis ca in poza, miroase dragut si are particule stralucitoare. Oricum gestul conteaza, nu sunt de o calitate extraordinara, dar sunt ok.
Evident ca am rasfoit revista de cateva ori, pentru ca imi plac articolele despre moda, machiaj and beauty. 
Cat despre Leighton Meester, abia astept noul episod din Gossip Girl. Ultimul a fost senzational:X , puteti vedea finalul aici.
Incerc pe cat posibil sa imi aerisesc programul astfel incat sa am timp sa fac postari mai interesante:(..din pacate nu prea imi iese. Ma multumesc cu cat pot. 
Kiss Kiss!:*

6 comentarii:

  1. Nu stiu cum se face ca in ultima vreme, finalurile episodelor din GG se termina cu scene din astea cu Blair si CHuck :)) me loves that!!! ♥

    o sa-mi caut si eu revista asta, good to have those products :D

    pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e a 3-a sau a 4-a oara cand cei de la Glamour au acest cadou :)
    I also love GG :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Lauren: ma bucur ca iti place GG, cat despre revista merita luata:D
    Alics: da au mai avut astfel de caduri, mai au inca 4 variante de cadouri, eu mil-am ales pe acesta:D
    Andreea: msik:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ador Gossip Girl!:D :X:X
    Dragut cadoul de la Glamour, gloss-ul pare super fain.

    RăspundețiȘtergere
  5. anda: da chiar e dragutz gloss-ul..uhh ce ma bucur ca sunt atat de multe fane GG:X

    RăspundețiȘtergere