duminică, 27 februarie 2011

Look: Poison

Buna fetelor! Cum v-ati petrecut vacanta? Eu sincer nici nu stiu cum a trecut saptamana asta. Mi-am petrecut-o lenevind...am dormit foarte mult.:D Aseara am iesit putin in oras si m-am gandit sa pozez machiajul pe care l-am avut, este in tonurile care-mi plac mie cel mai mult si consider ca ma avantajeaza. 

Prin urmare, cam asa arata:


Produse folosite pentru ochi:
-fdt,pudra, primer Elf
- trusa 120
-trusa Flormar - 405
-Sephora colorful mono - Chrome nr.4
-creion jumbo Nyx - Milk
-rimel Volume Diva de la Astor

Produse folosite pentru fata:
- fdt Revlon Colorstay - Sand beige
- corector Nyx - Porcelene
- blush si pudra din Sculpting disk de la Sephora

Produse folosite pentru buze:
- Round lipstick de la Nyx - Orange soda
- ruj persistent Avon - Sun kissed ginger









And the final look:



Imi pare rau ca blitul diminueaza intensitatea culorilor, in realitate se vedea mai accentuat si mai interesant verdele cu care am incercat sa blenduiesc in sus pentru a crea umbra.

Cam atat pentru astazi,hope u like it! Pupici!:*

luni, 21 februarie 2011

Inspired by nature: Lemon

Hello ladies! Dupa cum va promisesem mai de mult,voi continua seria "Inspired by nature" spunandu-va cateva trucuri pe care le puteti pune in aplicare singure acasa. Astazi a venit randul lamaiei. Cu totii stim ca este bogata in vitamina C,are rol antioxidant, purificator si proprietati astringente.

Asadar lamaia ar putea fi folosita in uratoarele scopuri:

Pentru piele
Daca aveti tenul gras,acneic si cu puncte negre lamaia este perfecta pentru problemele acestea. Puteti incerca sa faceti o cantitate mica de suc de lamaie amestecat cu suc de castravete. Aplicati uniform pe zonele cu probleme, si lasati sa actioneze 10-15 minute,dupa care clatiti cu apa calduta.

Pentru par
Lamaia este perfecta pentru parul gras si predispus la matreata. Puteti aplica suc de lamaie la radanici,dupa care masati,pentru a actiona la radacina firului de par si pentru a absorbi excesul de sebum. Sau puteti amesteca ulei de masline cu suc de lamaie si aplicati pe toata lungimea firului de par.

Pentru unghii
Pentru unghiile ingalbenite si fragile puteti taia o lamaie in 2 si sa va bagati fiecare mana in cate o jumatate. Puteti sta kt doriti. Lamaia are efect de albire si de fortifiere.
Nu va asteptati sa vedeti efectele imediat, trebuie sa perseverati pentru a obtine efectul dorit.
Eu sunt adepta tratamentelor home made,pentru ca nu pot crea efecte adverse, si de multe ori se dovedesc a fi mai benefice decat alte tratamente din comert. Daca mai stiti si voi alte trucuri,le puteti impartasi.

Cam atat pentru astazi.Pupici!:*

duminică, 20 februarie 2011

I`m back!

Buna fetelooorrr! In sfarsit am terminat sesiuneaaa,deja eram obosita psihic de atata stres si invatat. Desi avem doar o saptamana vacanta,vreau sa profit la maxim de ea sa ma relaxez si sa revin la vechile ocupatii. Imi pare foarte rau ca am neglijat blogul,dar n-am avut dispozitia necesara sa fac postari despre machiaje sau produse,promit ca ma voi revansa.
Sunt fericita ca desi e frig afara se simte venirea primaverii, si e un aer asa fresh, i love spring!:X
In plus ma gandesc sa fac un mic giveaway,intrucat am observat ca se apropie de 100 numarul celor care imi vizualizeaza blogul,in semn de multumire si ca o mica sarbatorire. Stiu ca nu mi-am dat foarte mult interesul sa postez des,dar fiecare dupa cum isi planifica timpul.Sincer nu stiu cum reusesc alte bloggerite sa posteze in fiecare zi, c pot sa zic, bravo lor, sunt de apreciat.:P
Sper ca vacanta sa ma ajute sa imi gasesc linistea si inspiratia:)). Revin curand curand! Promise!:D
Kiss kiss!