duminică, 26 septembrie 2010

Concealer time!


Cosuri, roseata,pete, cearcane…cine nu se confrunta cu cel putin una din aceste probleme?Oricine. Dupa cum bine stim solutia este corectorul. Acesta ne ajuta sa ascundem aceste mici dezastre, dar totodata aduc fata noastra mai aproape de perfectiune. 

In aceasta postare voi vorbi despre tipurile de corector, despre aplicarea lor si utilizarea corespunzatoare, asa cum v-am promis voi respecta ordinea cronologica a pasilor de la "Steps for make-up".

Chiar daca avem o fata fara imperfectiuni, putem folosi corectorul pentru a aduce fata noastra cat mai aproape de forma ovala, care se spune ca este tipul de fata perfect. Concealer-ul se aplica inaintea fondului de ten cu ajutorul unei pensule speciale, cu degetele sau cu un buretel. 
Tipuri de corector:

Pencil concealer – sau creionul corector are o consistenta mai dura, mai greu de intins, fiind potrivit pentru persoanele cu tenul mixt/gras. Ca sa se aplice mai usor putem folosi  feohnul ca sa-l incalzim putin. Se aplica pe zonele cu probleme apoi este intins cu degetele sau cu un buretel usor umezit, pentru a facilita intinderea lui. Este necesar sa tamponam usor, sa nu realizam miscari de “du-te vino”. 



Stick concealer – are o consistenta mai cremoasa decat creionul, fiind mai usor de intins. Se aplica unde este nevoie, apoi se tamponeaza usor pentru uniformizare.  





Cream concealer – este forma de corector cel mai usor de folosit. Se poate aplica cu pensula pentru concealer, cu degetele sau cu buretelul. Are o  consistenta care adera mai bine de piele si se intinde mai usor. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, dar in special tenului cu tendinte de deshidratare. 






 O forma usor de aplicat a corectorului crema este cea sub forma de stilou, care faciliteaza curgerea corectorului printr-o perie cu ajutorul careia se intinde, sau contine o spatula.


Mineral concealer - corectorul sub forma de pudra sau corectorul mineral este indicat pentru tenul mixt/gras.

Dupa ce am vorbit de consistenta corectorului, este bine sa alegem modalitatea de aplicare potrivita fiecarui tip. Dupa cum spuneam acesta poate fi aplicat cu degetele, cu un buretel usor umezit sau cu o pensula(concealer brush). 

 Este esential sa alegem nuanta potrivita fiecarei probleme:
-pentru cosuri si roseata este indicat sa folosim o nuanta deschisa sau un corector verde care sa neutralizeze nuanta "rosiatica"
- pentru cearcane - folosim un corector cu o nuanta sau 2 mai deschisa decat nuanta tenului, sau un corector galbui daca avem cearcane mov-albastrui, pentru cearcane maronii folosim corector roz
-pentru pete maronii sau cicatrici folosim corector roz-bej deschis
- pentru a mari anumite portiuni folosim nuante deschise, iar pentru a micsora unele zone folosim nuante inchise
Am atasat cateva poze din care puteti vedea modalitatea de aplicare a corectorului in functie de zona pe care lucrati. 





Este bine sa detinem astfel de produse daca vrem ca fata noastra sa fie perfecta, dar este esential sa stim cum sa folosim ceea ce detinem. Sper ca va sunt de ajutor informatiile din aceasta postare.
Pentru sugestii, pareri, critici etc. ma puteti contacta si pe mail : s3dative_ella@yahoo.com . 
Pana la viitoarea postare...kiss kiss!:*

Am castigat primul meu giveaway!

Yeeey!Am participat pentru prima oara la un giveaway, organizat pe blog-ul Dianei. Astazi mi-am facut timp sa deschid calculatorul si am intrat pe blog-urile care afisau noutati. Cand am intrat pe al Dianei nu mi-a venit sa cred ca eram una din castigaoare:D. Niciodata nu am castigat nimic si nu sunt norocoasa din fire:)) . Ii multumesc Dianei pentru faptul ca mi-a oferit oportunitatea de a incerca produse Soap Mill si mi-a facut placere sa particip la giveaway-ul ei. La multi anishori pentru blogul ei care a facut 1 an!
Am castigat un sapun si inca un premiu surpriza oferite de Soap Mill. Abia astept sa le incerc si sa va impartasesc parerea mea despre aceste  produse. Voi face un reviw despre ele, ma bucur ca mi s-a oferit sansa sa incerc ceva nou. Sunt foarte entuziasmata!
Imi cer scuze pentru faptul ca nu reusesc sa scriu ceva nou, dar pur si simplu nu ma descurc cu timpul. Trebuie sa ma organizez mai bine si sa-mi planific postarile. Nu vreau sa va dezamagesc!
Pana data viitoare.....va pupa Xella...muah:*

vineri, 24 septembrie 2010

Look: Fancy

Hey girls! Imi cer scuze pentru absenta de cateva zile, abia am avut timp sa deschid calculatorul:D. Nu am avut timp sa pregatesc nimic din timp, dar am zis sa fiu spontana. Uitandu-ma prin calculator am dat peste niste poze din vara cu un look care mi-a placut. M-am gandit sa vi-l arat si voua, e simplu de realizat si colorat.
Din pacate culorile nu se vad prea intense din cauza blitzului:( . 
Ma prosteam si eu, incercand sa-mi flutur parul:))
Imi place mult combinatia de turcoaz cu mov, se vede bine mai ales la persoanele cu ochii deschisi. Mai am putin pana o sa fiu la zi cu look-urile, intre timp sper ca m-am mai cizelat in ceea ce priveste machiajul, tehnicile etc. Pana atunci nu vreau sa ma abat de la ceea ce v-am promis cu pasii machiajului. Intr-o postare viitoare urmeaza sa va vorbesc despre corector,camuflaj,concealer sau cum vreti voi sa-i spuneti. 
O alta poza cu look-ul de care va vorbeam
Hope u like it! A fost mai mult o diversiune, deja ma mustra constiinta ca n-am mai postat:)) . Pana la viitoarea postare, care va fi maine...va pup!:*


Tag: 8x8

Hello girls!Imi cer scuze pentru mica absenta, dar am avut niste chestii de rezolvat pe la facultate, mariri etc. Ieri am fost onorata prin a primi primul meu tag:D de la Iguanitza (multumesc!)
Este vorba despre 8 intrebari primte de la Iguanitza, apoi trebuie sa creez eu 8 intrebari si sa tagguiesc 8 persoane.
1. Ce iti place sa faci cel mai mult? 
 Imi place sa merg la cumparaturi, sa ma "dichisesc", sa ies cu fetele si cu my boy.
2. Ce obiceiuri proaste ai? 
Cel mai prost obicei este acela ca sunt f dezordonata:D. Mai mereu e vraiste la mine prin camera.
3. Ce lucru (material) iti doresti cel mai mult? 
 Nu am acum in minte ceva material la care ravnesc foarte mult, dar cred ca o masina sport ar suna bine:)) .
4. Ce iti place cel mai mult la tine?
Faptul ca mereu sunt eu insami, nu-mi place sa ma prefac, sunt sincera si deschisa.
5. Care este acel must have recomandat? 
Must have in materie de machiaj sau in general? Daca e vorba de machiaj as zice ca este un must have fondul de ten Potrivit tenului tau. Zic asta pentru ca intalnesc muulte fete pe strada care isi aleg nuante sau texturi nepotrivite. 
6. Cat timp acorzi machiajului?
In funcie de dificultate intre 15 min si o ora.
7. Ce job ti`ar placea sa ai?
Nu mi-am ales degeaba facultatea de Farmacie, ci pentru ca imi place domeniul acesta. Visez sa detin propria mea farmacie sau sa lucrez in cercetare in domeniul farmaceutic-cosmetic.
8. Ce fobii ai? 
De rozatoare:D si de intuneric.


Si acum intrebarile mele:
1. De ce ai ales sa ai propriul blog?
2. Ce experienta neplacuta ai avut in ceea ce priveste machiajul sau parul?
3. Ce personaj monden national/international apreciezi cel mai mult?
4. Cum te vezi peste 10 ani?
5. Daca ar fi sa alegi intre dragoste si bani, ce ai alege?
6. Care este cel mai mare defect?
7. La ce produs de machiaj nu ai renunta niciodata?
8. Cum te-ai descrie in 3 cuvinte?


Acum se presupune ca trebuie sa dau acest tag la 8 persoane:D. Ei bine eu sunt noua in blogosfera si nu am cunoscut foarte multe fete. Cele pe care le stiu au primit deja acest tag, asa ca as zice ca oricine are placerea, sa raspunda la intrebarile mele.

marți, 21 septembrie 2010

NOTD: Purple desire

Hello chicas!Astazi am pregatit o postare cu unghiutzele pe care mi le-am facut aseara. Ascultand muzica mi s-a pus pata sa imi pictez unghiile altfel decat cu o singura culoare. Acum ceva timp stateam sa-mi fac diferite modele dar acum nu mai am rabdare:D .
Cam asa arata

Avand in vedere ca vedeta acestui sezon este culoarea mov, am zis sa fiu in trend si in materie de unghiutze. Este un model usor de realizat care se aseaza frumos atat pe unghii lungi, cat si pe cele scurte. 
Iertati-mi mainile de babutza, dar asa le am de cand ma stiu: cu multe cute:(


Am folosit:
  • Avon nailwear - Decadence
  • Kallos nail colour - nr.28
  • Madonna - white(03)
  • strasuri lila
 

Cam atat pentru astazi.Hope u like it! Pentru alte cereri, sugestii, pareri etc. ma puteti contacta si pe mail: s3dative_ella@yahoo.com . 
C`yaaa!:*

luni, 20 septembrie 2010

Look: Playful kitty

Buna fetelor! Ce monotonie e afara!:( Va place sa va jucati? Mie da:D . Asa ca intr-o zi am vrut sa ma joc cu machiajele si am creat un look de "pisicuta" colorata. Nu a iesit chiar ce`mi doream, dar e acceptabil. 
Cam asa arata 


Produse folosite pentru ochi:
- fdt, pudra, baza Artdeco
- nuantele 1,2,7,8 din paleta 120
- nuantele 3,4,6 din paleta Avenue de la Ga-de
- nuanta 5 din Eyeshadow Duo de la E.l.f. - Blueberry
- creion alb Sephora - 222
- rimel The Falsies Volum Express de la Maybelline
- tus negru Flormar(am facut acel animal print)

Produse folosite pentru fata:
- baza iluminatoare Sephora
- fdt FM - ivory
- iluminator E.l.f. - Persimmon
- pudra din Sculpting Disk Sephora 

Produse folosite pentru buze:
- creion de buze Trendy - 07 Fuchsia
- Supershine lipstick  de la Flormar - 503
- Hypershine Gloss de la E.l.f. - Flirt




Final look

Kiss kiss by playful kitty:))..km pitzi dar merge, cui nu-i place sa nu se uite:D

Nu e un look strident, are culori "cuminti" dar cred eu ca da un aspect general dulcel, iar acele pete sunt usor de realizat cu tus.
That`s it for today, sper ca va place. Daca aveti sfaturi, critici, sugestii etc. ma puteti contacta si pe mail: s3dative_ella@yahoo.com . 
Bisoux!

duminică, 19 septembrie 2010

Review: Revlon Colorstay Overtime Sheer

Heey!Astazi vroiam sa va vorbesc despre un produs preferat si anume rujul semipermenent de la Revlon. Este vorba despre Revlon Colorstay Overtime Sheer, nuanta Sheer Petal 810. Are o culoare divina, este un roz vibrant dar dragut. 
Ce spun producatorii: 
Un ruj şi luciu de buze care ţine o zi întreagă! 
Rujul Revlon ColorStay Overtime Sheer acoperă buzele cu o culoare strălucitoare ce durează până la 12 ore fără a fi nevoie de retuşuri. 
Un capăt catifelează folosind formula lichidă ColorStay împreună cu SoftFlex pentru o culoare clară, confortabilă, rezistentă la transfer care are aspect compact şi nu se întinde (nu curge).
Ce spun eu: 
Are 2 capete : unul contine un ruj pastos si celalalt un gloss cu irizatii discrete. Mai intai se aplica rujul, care are o consistenta cremoasa care pur si simplu se lipeste de buze ca o pelicula. Trebuie sa se usuce rujul ca sa aplicam apoi gloss-ul. Dupa ce aplicam rujul, ni se lipesc foarte tare buzele daca le suprapunem, tocmai in asta consta rujul semipermanent, adera foarte bine de buze si are o rezistenta indelungata. Dupa ce se usuca rujul, ca sa il protejam sa nu se crape acea pelicula aplicam gloss-ul. 
Asa arata pe mana

Va prezint buzele mele de-a lungul procesului de aplicare:
Bare lips

Lips with lipstick

Lipstick & gloss


Puteti sa mancati, sa beti, sa va sarutati:D etc. iar buzele vor ramane intacte. Ca sa protejam rujul, putem aplica din cand in cand o mica cantitate de gloss. 
Cam atat pentru astazi, daca aveti sugetii, pareri, critici ma puteti contacta si pe mail s3dative_ella@yahoo.com .
Pupici!

vineri, 17 septembrie 2010

Primer is the base

Hey ladies! Azi nu am avut o zi prea buna dar incerc sa o imbunatatesc, impartasind cu voi o tema foarte des dezbatuta si anume PRIMER-UL. Asa cum v-am promis intr-o postare anterioara de la sectiunea beauty, intentionez sa vorbesc pe larg despre fiecare pas important in realizarea machiajului.
Dupa cum bine stiti, primer-ul este destinat fie pentru intreaga fata, pentru pleoape, pentru buze, chiar si pentru gene.
Sa-i dam bice:
Face primer 
Aplicam intr-o cantitate mica pe intreaga fatza dupa ce am demachiat, tonifiat si hidratat in prealabil. Acesta are rolul de a fixa fondul de ten, pudra si blush-ul.  Dupa aplicare se poate observa diferenta: umple liniile fine, uniformizeaza si netezeste fata, acopera roseata si cosurile partial, realizeaza o bariera intre fatza si celelalte produse aplicate, protejeaza impotriva razelor UV(cele care au factor de protectie), acopera porii dilatati, reduce cantitatea de sebum. In mai putine cuvinte asigura o durata mai mare machiajului nostru. In functie de consistenta acestea pot fi baze matifiante sau iluminatoare. Cele matifiante sunt destinate tenului mixt/gras, iar cele iluminatoare sunt usor hidratante si sunt potrivite tenului normal sau uscat.  Iata si cateva exemple, pe care fie le-am incercat, fie am auzit despre ele cuvinte de lauda: 

Smoothing resurfacing primer de la L`oreal Studio Secrets professional
High Definition primer  de la Make Up Forever
 Baza matifianta si baza iluminatoare Sephora
 Face primer E.l.f.
 Hydrating primer (SPF 15) de la Stila
 Make up base de la Artdeco
 Brightening face primer "That Gal" de la Benefit

Eye primer 
Se aplica uniform cu degetele sau cu o pensula pe pleoapa, dupa ce ne-am pregatit ochii cu fdt si pudra inainte. Aceasta baza de pleoape are rolul de a asigura aderenta fardurilor pe piele, da intensitate culorilor si rezistenta indelungata. Datorita acestui produs nu riscam ca fardul sa se stranga in pliurile pleoapei. In functie de consistenta acestea pot da diferite efecte cum ar fi: daca baza este sidefata sau perlata va da culorilor aplicate un aspect satinat, daca baza este alba va da intensitate culorilor, iar daca va fi de culoarea pielii, culorile vor da un look natural.   Ca exemplu: 
Shadow Insurance de la Too Faced
 Eyelid primer de la E.l.f.
 
 Gama antiroseata, iluminatoare si matifianta Studio Secrets de la L`oreal
 Eyeshadow base de la Artdeco
 Eyeshadow base de la Nyx(white, pearl, skin tone)

Lip primer 
Are rolul de a netezi buzele, culorile aplicate cu ruj sau gloss par mai vibrante si sunt de lunga durata.  Unele pot da un aspect mai voluminos buzelor. Ca o baza pentru buze se poate folosi fdt si pudra peste care aplicam rujul dorit. Spre exemplu: 
Lip insurance de la Too Faced
 Lip Primer Potion de la Urban Decay
 Lip primer & plumper de la E.l.f.
 Lip plump de la Benefit

 Lip primer de la Malu Wilz
 Vital radiance lip primer de la Revlon

Lash primer
Se foloseste inaintea rimeului pentru a face genele sa fie mai lungi, mai voluminoase iar unele pot face ca rimelul sa nu curga. Un efect de rezistenta buna a rimelului il are aplicarea unei mici cantitati de pudra pe gene.  Spre exemplu:
"Tricks of the Trade" Perfection lash primer de la Sephora
Lash primer plus de la Estee Lauder
Lash primer de la Lancome
Eyelash Primer Potion de la Urban Decay

Cam atat, daca mai stiti voi si alt tip de primer sa ma anuntati:D. Am auzit si ceva pentru sprancene dar mi se pare too much. 
Hope u like my post, daca aveti sugestii, critici, pareri ma puteti contacta si pe mail s3dative_ella@yahoo.com 
Kiss kiss!